Contoh pendapatan Bulan Januari 2019

Contoh pendapatan yang ditunjukkan diatas adalah dalam denominasi USD maka pendapatan sebenar adalah melebihi RM2000 sebulan. Gaji ini dimasukan terus ke akaun bank 21 haribulan berikutnya. Bermakna pendapatan bulan Januari 2019 akan di bankin ke akaun bank pada 21 haribulan Februari 2019. Begitulah seterusnya gaji Bulan Februari di bank in pada bulan Mac... dan seterusnya.

Kebiasaannya gaji yang di bank ini akan ada dalam akaun bank dalam tempoh 2-4 hari bekerja


Salam Sejahtera

Sebagai ahli eUsahawan.pro anda akan dilatih secara step-by-step bagaimana anda juga boleh menjana gaji kedua yang lumayan setiap bulan. Kami akan bimbing anda dari mula dan kejayaan itu terletak ditangan atau jari anda.

Apa yang sedang anda lakukan di eUsahawan.pro sekarang hanyalah satu latihan amali bagaimana untuk mendapatkan prospek. Tanpa prospek anda TIDAK BOLEH menjana pendapatan. Tidak kira apa bisnes yang sedang anda usahakan.

Lebih menarik lagi, di eUsahawan.pro kami bayar anda untuk mendapatkan prospek untuk diri anda. Ini adalah sebagai insentif sambil anda pelajari teknik mendapatkan prospek. Sistem eUsahawan.pro bukan sahaja melatih anda mendapatkan prospek, malah melatih anda membina rangkaian. Selain dari mendapatkan prospek, membina rangkaian juga merupakan satu keperluan untuk memastikan bisnes anda maju!

Sen-sen je?

Ya sen-sen je. Tetapi sen-sen itulah menghasilkan pendapatan seperti diatas.

Seperti yang kami nyatakan diatas, untuk menjana pendapatan kita perlukan prospek dan membina rangkaian. Rahsia inilah yang akan kami kongsikan bersama anda

Telah bertahun kami mencuba berbagai caranya untuk bisnes secara online. Setelah kami jumpa formulanya maka kami ingin kongsikan dengan anda. Tetapi untuk capai kejayaan, janganlah harap hari ini anda belajar. Esok terus berjaya

Pendapatan yang kami paparkan diatas hanyalah salah satu dari sumber pendapatan kami. Dengan bisnes online anda boleh jana pendapatan dari pelbagai sumber.

Bolehkah saya berjaya?

Ya. Sekiranya anda sabar dan sanggup belajar.

Kalau email pun tak tahu. Kalau link/url pun tak tahu. Kalau asas guna internet pun tak tahu. Dan yang penting sekali, kalau malas membaca dan malas nak tambah ilmu. Sudah tentu anda akan gagal.

Kami akan kongsi dengan semua ahli kami bagaimana cara buat duit online. Kalau tak ada produk pun boleh buat duit. Laman web ni ada produk ke? Tak ada kan? Tetapi laman ini juga menjana wang untuk kami.

Kami juga akan berikan kursus PERCUMA dan berbayar. Tertakluk kepada tahap mana anda ingin teruskan menuntut ilmu buat duit secara online.

Jom buat duit online

Ayuh kita bersama-sama manfaatkan internet untuk buat duit.

Anda tidak perlu tinggalkan kerja anda untuk dapat duit tambahan secara online. Tapi yakinlah satu masa nanti apabila pendapatan online anda memuaskan, anda akan memilih untuk buat bisnes online secara sepenuh masa!